Projectes

1/13
Casa P.
 
 
Tres volums articulats per un cos central que actúa de frontissa per adequar el projecte a la morfologia del terreny . Al seu torn , exerceix d'espai de comunicació i circulació entre els diferents nivells , servint-se del buit i de la llum que el travessa
AFTER
AFTER

AFTER
AFTER

DSCN2085.JPG
DSCN2085.JPG

AFTER
AFTER

1/16
Reforma Casa Vill.

Reforma d'habitatge unifamilitar que manté la seva estructura principal , transformant el seu interior amb una nova doble altura i una passarel·la de vidre que connecta amb la terrassa. Els nous espais donen la benvinguda a les vistes del lloc i a la llum ..

AFTER
AFTER

BEFORE
BEFORE

AFTER
AFTER

1/11
Reforma Casa G.

 

Reforma d'habitatge unifamiliar que manté la seva estructura de pilars i forjats , però que s'adapta a una nova planta cap de casa , fent ús d'elements contemporanis , grans obertures i modernitat. 

1/4
Casa Patau

 

Habitatge d'arquitectura tradicional pirinenca que es reinterpreta amb un toc modern de tècniques i materials . El volum principal , pateix una rotació respecte als altres per lliurar la casa col·lindant i orientar-se així a les millors vistes de la vall .

DSC_0285
DSC_0285

1/18
Casa a la montanya

 

L'horitzontalitat del projecte es trenca mitjançant el volum principal que rep els habitants amb grans espais i doble alçada . La recerca de l'assolellament , vistes i la topografia de l'indret , són els eixos vertebradors dels dos volums complementaris.

Interiorisme: Molins Interioristes.

1/14

Edifici Quirola

 

 

Edifici Plurifamiliar situat enmig de la trama urbana d'Andorra la Vella, que busca el major contacte possible amb l'exterior mitjançant els seus balcons continus.

1/4

Nau industrial 

Formada de formigó prefabricat per a la

 

seva  ràpida i sostenible construcció.

EN CONSTRUCCIÓ
EN CONSTRUCCIÓ

EN CONSTRUCCIÓ
EN CONSTRUCCIÓ

EN CONSTRUCCIÓ
EN CONSTRUCCIÓ

EN CONSTRUCCIÓ
EN CONSTRUCCIÓ

1/4
Cases 2 Germans

 

Cases per a 2 germans en un mateix terreny on les necessitats i programes de cada un, s'interpreten de forma individual dins d'uns contenidors amb similitud de forma i moviment.

PROJECTE
PROJECTE

ABANS
ABANS

DESPRÉS BAPTISTERI
DESPRÉS BAPTISTERI

PROJECTE
PROJECTE

1/15
Reforma Església a Sant Julià

 

Remodelació interior i exterior de l'esglèsia de Sant Julià de Lòria. L'embelliment de la façana busca respectar la seva estructura principal conservant l'origen i ornament de les seves obertures. Es busca unificar els dos costats respectant la seva pròpia evolució.

Col.laborador: Arq. Enric Dilmé.

DESPRÉS
DESPRÉS

ABANS
ABANS

DESPRÉS
DESPRÉS

DESPRÉS
DESPRÉS

1/24

Reforma Borda Cal Mestre

Reforma integral d'una borda d'alta muntanya en habitatge unifamiliar. La conservació dels elements originals i la seva re-utilització són el concepte fonamental per intervenir una construcció de gran valor históric i cultural.

RENDER
RENDER

1/14

Edifici Anelletes7

Edifici plurifamiliar i de locals comercials de caràcter modern i sobri. Revestit amb pell de panell "composite" i balcons de vidre en la seva façana principal. 

EN CONSTRUCCIÓ
EN CONSTRUCCIÓ

EN CONSTRUCCIÓ
EN CONSTRUCCIÓ

EN CONSTRUCCIÓ
EN CONSTRUCCIÓ

1/2
Casa de fusta

Integració d'una casa d'estil nórdic dins del paisatge andorrà.  El relleu d'Andorra  té característiiques que demanen una arquitectura de calidesa. Una adequada generació de projecte bioclimátic conjuntat a  la estética de la fusta i a les línies sòbries, vesteixen aquesta casa. La combinació de la pedra amb la fusta i el joc de volums y cobertes busquen l'adaptació amb  les  tipologíes del país.

RENDER
RENDER

1/10

Piscina coberta

Ampliació d'un xalet existent amb un espai lúdic de piscina, terrassa i solàrium. L'estructura tradicional de la casa demana la continuïtat de la pedra dins del nou espai. Però al mateix temps ens demana lleugeresa i transparència.

Interiorista: Pep Campeny

1/19

Reforma d'un àtic a Sant Julià

Reforma integral d'un àtic dels anys 70`s que busca optimitzar els espais mitjançant el canvi en la distribució i una millora en l'eficiència energètica. S'integren elements com: finestres de triple vidre i PVC, previsió d'aerotèrmia per a terra radiant, aïllament exterior de façana tipus SATE i persianes tamisadores de la llum. Es va escollir l'ús de materials clars i de revestiments, portes, armaris i finestres de terra a sostre per generar sensació d'amplitud i alçada.

EN CONSTRUCCIÓ
EN CONSTRUCCIÓ

EN CONSTRUCCIÓ
EN CONSTRUCCIÓ

1/1

Edifici d'habitatges "La Vinya"

 

Nou edifici d'habitatges al centre de Sant Julià de Lòria. S'ederroca un antic edifici existent afectat per aluminosi, per donar pas a un edifici que compleixi amb la normativa d'eficiència energètica i amb una estètica contemporània i alegre. Cada habitatge busca obrir-se a l'exterior mitjançant grans finestrals i balcons.