top of page

Projectes

Casa P.
 
 
Tres volums articulats per un cos central que actúa de frontissa per adequar el projecte a la morfologia del terreny . Al seu torn , exerceix d'espai de comunicació i circulació entre els diferents nivells , servint-se del buit i de la llum que el travessa
Reforma Casa Vill.

Reforma d'habitatge unifamilitar que manté la seva estructura principal , transformant el seu interior amb una nova doble altura i una passarel·la de vidre que connecta amb la terrassa. Els nous espais donen la benvinguda a les vistes del lloc i a la llum ..

Reforma Casa G.

 

Reforma d'habitatge unifamiliar que manté la seva estructura de pilars i forjats , però que s'adapta a una nova planta cap de casa , fent ús d'elements contemporanis , grans obertures i modernitat. 

Casa Patau

 

Habitatge d'arquitectura tradicional pirinenca que es reinterpreta amb un toc modern de tècniques i materials . El volum principal , pateix una rotació respecte als altres per lliurar la casa col·lindant i orientar-se així a les millors vistes de la vall .

Casa a la montanya

 

L'horitzontalitat del projecte es trenca mitjançant el volum principal que rep els habitants amb grans espais i doble alçada . La recerca de l'assolellament , vistes i la topografia de l'indret , són els eixos vertebradors dels dos volums complementaris.

Interiorisme: Molins Interioristes.

Edifici Quirola

 

 

Edifici Plurifamiliar situat enmig de la trama urbana d'Andorra la Vella, que busca el major contacte possible amb l'exterior mitjançant els seus balcons continus.

Nau industrial 

Formada de formigó prefabricat per a la

 

seva  ràpida i sostenible construcció.

Cases 2 Germans

 

Cases per a 2 germans en un mateix terreny on les necessitats i programes de cada un, s'interpreten de forma individual dins d'uns contenidors amb similitud de forma i moviment.

Reforma Església a Sant Julià

 

Remodelació interior i exterior de l'esglèsia de Sant Julià de Lòria. L'embelliment de la façana busca respectar la seva estructura principal conservant l'origen i ornament de les seves obertures. Es busca unificar els dos costats respectant la seva pròpia evolució.

Col.laborador: Arq. Enric Dilmé.

Reforma Borda Cal Mestre

Reforma integral d'una borda d'alta muntanya en habitatge unifamiliar. La conservació dels elements originals i la seva re-utilització són el concepte fonamental per intervenir una construcció de gran valor históric i cultural.

Edifici Anelletes7

Edifici plurifamiliar i de locals comercials de caràcter modern i sobri. Revestit amb pell de panell "composite" i balcons de vidre en la seva façana principal. 

Casa de fusta

Integració d'una casa d'estil nórdic dins del paisatge andorrà.  El relleu d'Andorra  té característiiques que demanen una arquitectura de calidesa. Una adequada generació de projecte bioclimátic conjuntat a  la estética de la fusta i a les línies sòbries, vesteixen aquesta casa. El procés constructiu recorre a la prefabricació modular de fusta, incloent-hi l'estructura i l'envoltant.  La combinació de la pedra amb la fusta i el joc de volums y cobertes busquen l'adaptació amb  les  tipologíes del país.

Piscina coberta

Ampliació d'un xalet existent amb un espai lúdic de piscina, terrassa i solàrium. L'estructura tradicional de la casa demana la continuïtat de la pedra dins del nou espai. Però al mateix temps ens demana lleugeresa i transparència.

Interiorista: Pep Campeny

Reforma d'un àtic a Sant Julià

Reforma integral d'un àtic dels anys 70`s que busca optimitzar els espais mitjançant el canvi en la distribució i una millora en l'eficiència energètica. S'integren elements com: finestres de triple vidre i PVC, previsió d'aerotèrmia per a terra radiant, aïllament exterior de façana tipus SATE i persianes tamisadores de la llum. Es va escollir l'ús de materials clars i de revestiments, portes, armaris i finestres de terra a sostre per generar sensació d'amplitud i alçada.

Edifici d'habitatges "La Vinya"

 

Nou edifici d'habitatges al centre de Sant Julià de Lòria. S'enderroca un antic edifici existent afectat per aluminosi, per donar pas a un edifici que compleixi amb la normativa d'eficiència energètica, amb una estètica contemporània i amb un pressupost molt ajustat per a la execució del projecte. S'aconsegueixen pisos amb tres habitacions sense passadissos. Cada habitatge busca obrir-se a l'exterior mitjançant grans finestrals i balcons.

bottom of page